MEkanSızlar

SiTeMiZi BeĞeNdİySeNiZ Üye OLUnUz HOŞ GELDİNİZ
 
AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Kereviz Püreli Kebap

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
KarusGm D2K

avatar

Mesaj Sayısı : 120
Kayıt tarihi : 27/09/08
Yaş : 28
Nerden : Her YerDEN

MesajKonu: Kereviz Püreli Kebap   Paz Eyl. 28, 2008 12:26 am

Malzemeler :

• 500 gr.kuşbaşı et,
• 1 adet soğan,
• 1 adet havuç,
• 1 adet domates,
• 2 adet çarliston biber, Maydanoz,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 çorba kaşığı un, Tuz, karabiber.

PÜRE İÇİN:

• 3 adet kereviz,
• 3 çorba kaşığı un,
• 2 çorba kaşığı margarin,
• 2 su bardağı süt,
• Tuz ve karabiber.

Kereviz Püreli Kebap yemeğinin Hazirlanişi :

Tencereye yağı, soğanı koyup iyice kızdırın. Etleri ekleyip 3 dk. kadar kavurun. Etler suyunu çekince unu ilave edip kavurmaya devam edin.Doğranmış domatesleri ekleyip üzerini örtecek miktarda su koyup kaynatın.Üzerinde oluşan köpüğü alın.Doğranmış biberleri ve havuçları da ekleyip pişirmeye devam edin. Püre için ise kerevizleri rendeleyin Tencerede unu ve yağı kavurduktan sonra rendelenmiş kerevizleri ekleyip kavurun.İyice kavurduktan sonra sütü ilave edip 1 taşım kaynatın. Hazırladığınız kereviz püresini tabağa alıp yanına etleri koyarak servis yapın

İyi ForumLar...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Kereviz Püreli Kebap
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
MEkanSızlar :: Yemekler :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: